Beschrijving
SURCLASS
Dit specifieke mes, bedoeld voor het openen van Sint-Jakobsschelpen, maakt het volledige herstel van de noten mogelijk - zonder het voedsel te beschadigen - dankzij het gebogen en afgeschuinde lemmet.
De noot blijft intact en behoudt al zijn smaak, voor verfijnde bereidingen.
Geslepen, gewelfde lepel met een schuine kant aan elke kant van het lemmet.
Ergonomisch “kiezel”-vormig handvat, passend in de handpalm
Van gegoten polypropyleen om robuustheid en waterdichtheid te garanderen
Vaatwasser gegarandeerd
Messen voor professionele keukenchefs, ideaal voor restaurants, gemeenschappen en hotelscholen.
De Surclass-serie voldoet aan de HACCP-eisen en is ideaal voor gebruik in restaurants, hotelscholen en in gemeenschappen.
● Roestvrijstalen messen.
● Een duidelijke hiel voor soepeler snijden en herslijpen.
● Een gegoten, robuust en waterdicht handvat.
● Vaatwasmachinegarantie.
● HACCP-gekleurde handgrepen: bepaalde messen uit het Surclass-assortiment worden ook in kleuren aangeboden, voor speciaal gebruik.